WEBDESIGN

PROJECTEN

Pension@WorkPensioen Advies

★NIEUW ONLINE★

Voor de 2e maal heeft Natasja een website voor mij ontworpen en opnieuw heeft zij mijn verwachting overtroffen. Zelf vond ik het lastig om te bepalen hoe de site eruit moest komen te zien. Maar door het stellen van de juiste vragen en met een flinke portie geduld, kwam Natasja er achter.
Natasja, bedankt voor de mooie website en de fijne samenwerking!

✮Remco Havekes✮

pensionatwork.nl

VERLOSKUNDIG CENTRUM NIJMEGENEn omstreken

Het Verloskundig Centrum Nijmegen e.o. was toe aan vernieuwing van de bestaande website. Na uitbreiding van verschillende onderzoeken, bredere zorg voor vrouwen incl. een stukje commerciële zorg, zochten we een website die dit goed zou kunnen uitstralen. Je begreep erg goed wat onze wensen waren en wist dit goed te vertalen naar de site. Met jouw grafische inbreng, fotografie, verfrissing en ontwerp van logo’s werd het een mooi geheel. Gedurende het proces kwamen er nieuwe ideeën waar bij jou altijd ruimte voor is, dat is heel erg fijn! We hebben nu een site die vrouwen en partners aanspreekt. Een site die aansluit bij de kwaliteit die geleverd wordt in het centrum. Heel erg bedankt voor jouw creative inbreng en de zeer prettige samenwerking!

✮Team VCN✮

verloskundigcentrumnijmegen.nl

Wendy ArendsCoach

★NIEUW ONLINE★

Je bent creatief en je weet waar je het over hebt op het gebied van ontwerpen van een website. Mijn wensen wist je heel mooi te vertalen naar een duidelijke, rustige website met een fantastisch logo. Leuk om te zien dat een stukje ‘vroeger’ in het logo verwerkt zit van het bedrijf waar ik in de toekomst mee verder wil. Dit geeft het een speciale betekenis, heel mooi! Dank Natasja voor de persoon die je bent, voor de zeer prettige samenwerking en stimulans om verdere stappen te ondernemen in mijn ‘coach’ toekomst! 

wendyarends.nl

WERELDWINKEL ELSTFairtrade cadeau’s

Met veel zorg heeft Natasja onze website ontworpen. Ze heeft er keihard aan gewerkt om de website online te plaatsen. De Wereldwinkel is superblij met haar vernieuwde moderne website, helemaal gericht op deze tijd. Natasja heeft een goed beeld neergezet waar onze winkel voor staat “producten met een eerlijk verhaal”. Daar zij ook al jaren als vrijwilliger van de Wereldwinkel Elst onze Facebookpagina bij houdt, heeft ze de verhalen bij onze producten zo mooi en op een eerlijke manier neergezet. Dank je wel Natasja wij zijn trots op onze mooie nieuwe website, TOP! Wij hopen nog jaren met jou te mogen samenwerken ter ondersteuning van onze website.

✮Team Wereldwinkel Elst✮

wereldwinkel-elst.nl

ALICE RIENTJESVoice | Teacher | Coach

Natasja is een positieve, flexibele, meedenkende en creatieve webdesigner. Ze kijkt, handelt en adviseert vanuit haar vakgebied, maar wel door de bril van mijn bedrijf. Ze werkt snel en was een grote ondersteuning in het maakproces. Het is toch spannend om jezelf online te profileren. Weer een stuk gegroeid in ondernemen. Zoals Natasja in het begin al zei, draagt het maken van een website ook bij aan het duidelijk krijgen van je dromen en doelen op werkgebied. Ik ben super blij met het resultaat! 

✮Alice✮

www.alicerientjes.nl 

WAALSPRONG VERLOSKUNDIGENVerloskundigen

Natasja heeft samen met ons een prachtige site gemaakt. Het was heel leuk en waardevol dat we veel samen hebben gezeten en nagedacht over wat passend is. Haar input, ijverigheid en geduld heeft ons een prachtige site opgeleverd, waar we heel blij mee zijn! Hij is mooi, gebruiksvriendelijk en straalt uit wat we wensen. En dat de fotografie ook door Natasja wordt verzorgd, maakt het heel prettig samenwerken. 

✮Marlies en Moon✮

www.waalsprongverloskundigen.nl

ECHO BINNENPRETEchobeleving

Echo Binnenpret had een eigen website nodig. Na uitbreiding, zochten we een website die dit goed zou kunnen uitstralen.  Je begreep erg goed wat onze wensen waren en wist dit goed te vertalen naar de site. Met jouw grafische inbreng, fotografie, vernieuwing van ons logo werd het een mooi geheel. Gedurende het proces kwamen er nieuwe ideeën waar bij jou altijd ruimte voor is, dat is heel erg fijn! We hebben nu een site die aansluit bij de kwaliteit die geleverd wordt. Heel erg bedankt voor jouw creative inbreng en de zeer prettige samenwerking!

✮Team Echo Binnenpret✮

echobinnenpret.nl

DELTA NATUURSTEENGrafmonumenten

De startvraag vanuit Delta Natuursteen was: “Een website stijlvol en ingetogen, met een professionele uitstraling”. Deze uitdaging gingen wij graag aan! Zie hier de vernieuwde website en oordeel zelf.

www.deltanatuursteen.nl

HEXTRA BEGELEIDINGBegeleidingstrajecten op maat

De dames van Hextra Begeleiding kwamen bij mij voor een frisse nieuwe huisstijl met dito website. De oude voldeed niet meer en gaf hen niet het gevoel van herkenbaarheid. Door verder vragen te stellen, samen te brainstormen zijn we uitgekomen bij dit resultaat. Een huisstijl en website waar iedereen weer gelukkig van wordt!

hextrabegeleiding.nl

PUUR NOVAMeer werkplezier

Trots op het resultaat, trots op ons team! Deze website kwam tot stand in een mooie samenwerking met Natasja, bedankt voor jouw vakmanschap, jouw goede ideeën, het meedenken en je geduld zodra ik weer in mijn dagelijkse werk verdween! Dankbaar! ✮Wendy bron Instagram Voor deze website heeft Wolf niet alleen het webdesign gemaakt, maar ook hebben wij het logo en de huisstijl ontwikkeld.

puurnova.nl

 

WENDY RIENTJESCoaching | Advies

★NIEUW ONLINE★

Samen met Natasja Wolf ben ik tot dit resultaat gekomen. Intussen onze derde samenwerking en tot volle tevredenheid! Dank je wel Natasja voor het herkennen van mijn wensen en het snelle doorpakken. In een hele korte tijd zijn we samen volgens mij tot iets moois gekomen! Ik ben er weer blij mee! 

wendyrientjes.nl

 

VERLOSKUNDIGE BEUNINGENVerloskundigen

Natasja, je hebt voor ons een prachtige website ontworpen. Je voelde goed aan wat we in onze zorg uit willen stralen; de kleuren, taal en toon heb je daarbij gekozen. Binnen een maand ging onze nieuwe website de lucht in, heel slagvaardig, doortastend en professioneel ging je te werk! We zijn superblij met het resultaat! Dankjewel voor de fijne samenwerking!

verloskundigepraktijkbeuningen.nl

BUSINESSFLOWTrainer | Coach | Opsteller | Spreker

Natasja van Wolf Creatives heeft voor mij een prachtige site gemaakt. Mijn boodschap, mijn gevoel, mijn stijl van dienstverlening heeft ze prachtig weergegeven in deze site. Alle details kloppen en ze verzorgd alles tot in de puntjes. Natasja is een warme vrouw, enorm creatief en gevoel voor de juiste stijl. Ze kan ook scherpe feedback geven en kan snel schakelen wat erg prettig werken is. 

✮Lilian✮

businessflow.nl 

VERLOSKUNDIGE DRUTENVerloskundigen

Bekijk nu de vernieuwde site van Verloskundige Druten en West Maas & Waal! Ook bij bedrijven waar moeilijk afspraken te maken zijn door de hectiek van het werk (en ja, je weet natuurlijk nooit wanneer iemand gaat bevallen ;-)), past Wolf zich prima aan en houdt rekening met deze hectiek. Bekijk zelf wat je van de site vindt.

verloskundigedruten.nl

HAVEKESAdvies & Verzekeringen

Het team van Havekes Advies & Verzekeringen wilde heel graag een website waarin zij zelf konden werken en welke goed vindbaar zou zijn op het internet. Daarnaast was het belangrijk om professionaliteit en vertrouwen uit te stralen. Vanuit deze gedachte hebben wij een frisse nieuwe website gemaakt. Geheel op maat en in samenwerking met andere organisaties welke voor hen formulieren op maat maken die zichtbaar moeten zijn op de website.

havekes.nl 

TRAX BVTransport

Wij denken mee, vullen aan en trekken de kar waar nodig! Voor TraX hebben wij een volledig pakket aangeboden wat betreft logo, huisstijl, fotografie en webdesign. Dus het zou maar zo kunnen dat je de huisstijl welke wij hebben ontwikkeld op een trailer langs ziet komen!

traxbv.nl 

KOELTRANSPORT AALSMEERTransport

Wolf Creatives realiseerde een website voor KTA, waarin het frisse nieuwe uiterlijk, persoonlijke touch en praktische informatie centraal staan. Zo hebben we het kopje nieuwsberichten geïntroduceerd, waardoor de bezoeker meer wordt betrokken bij de organisatie. Uiteraard is de website zoals altijd volledig responsive gebouwd en daardoor goed zichtbaar op alle devices. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan gauw een kijkje!

koeltransportaalsmeer.nl

WIJS MET LETTERSBegeleiding Onderwijs

We zijn erg blij met onze nieuwe website mét webshop! Natasja heeft ons hierbij op een fijne manier ondersteund. In dit, voor ons toch wel ingewikkelde, proces nam ze alle tijd voor ons. De gemaakte to do lijstjes werden grondig en vlot afgewerkt en er was voldoende terugkoppeling van de stand van zaken. Nu de website online is hebben we van verschillende kanten hele positieve reacties gekregen! Natasja bedankt voor de fijne samenwerking!

✮Daniëlle en Christel✮

wijsmetletters.nl

IDEA ARCHITECTENArchitect

Ik ben heel blij met de nieuwe site die Natasja voor ons heeft gemaakt. Het proces ernaar toe was boeiend en inspirerend. Vooral het heen en weer sparren over hoe de site eruit moest komen te zien qua design en functionaliteit was enerverend! 

✮Suzanne✮

ideaarchitecten.nl  

buro bronBODEMENERGIE

Samen met het team van buro bron is de website en het logo ontwikkeld. Ook heeft Wolf Creatives de fotografie verzorgd en helpt nog steeds wanneer er aanpassingen aan de website nodig zijn. Voor offline promotionele uitingen, zoals kleding, ontzorgen wij door creatief mee te denken hoe de huisstijl op een juiste manier in te zetten. Vervolgens leveren wij materiaal aan, waardoor de drukker op de juiste manier het product kan maken.

burobron.nl 

SUZANNE VAN ENKHaptonomie

Voor de startende ondernemer of ZZp’er biedt Wolf meer dan alleen een prikkelende website. Wij kijken samen naar wat je nodig hebt om je bedrijf professioneel op te starten, denk hierbij aan een eigen logo/huisstijl, tekstbegeleiding, marketing & branding. Bij Wolf Creatives vind je als startende ondernemer alle tools welke je nodig hebt om uiting te geven aan jouw bedrijf!

suzannevanenk.nl

KOELTRANSTransport

Voor deze website heeft Wolf Creatives het webdesign en de portretfotografie verzorgd. Dit naar volle tevredenheid van de klant. Wanneer er nieuwe foto’s en/ of nieuwsberichten nodig zijn, dan wordt het geheel op locatie besproken. Eventuele bijpassende foto’s en teksten worden dan ook gelijk bij de klant gemaakt. Binnen een week is de site weer aangepast en dus up-to-date.

koeltrans.nl 

HTI WIJCHENMeerdere sites

Onder de HTI Groep hangen verschillende sites, welke allemaal door Wolf Creatives zijn gemaakt. Door ervaring bij bedrijven waar weinig tijd kan worden vrij gemaakt voor een website, weten wij als geen ander hoe om te gaan met de hectiek. Wij denken mee, vullen aan en trekken de kar wat betreft de website, fotografie en de teksten!

www.htiwijchen.nl 

MOEDIG!Coaching & Therapie

Geheel naar de wensen van Moedig! is deze site gemaakt. De Home pagina is op een originele manier ingedeeld met verschillende beelden welke communiceren met het onderwerp. De beelden komen op iedere pagina terug naar waar deze aan door worden gelinkt.

moedig.nl 

ZULLEN WIJ SAMEN EEN GEWELDIGE WEBSITE BOUWEN?

Ben je startend ondernemer of zzp’er? Of past jouw huidige website niet meer bij jouw bedrijfsvoering? Een mooie en vooral functionele website spreekt klanten aan en geeft jouw bedrijf een online boost. Voordat je een website laat maken, is het praktisch om te weten wat je wilt. Pas wanneer jij je klant en toekomstige bezoekers kent en een duidelijk doel met je website voor ogen hebt, gaat je website echt voor jou werken. Samen met jou kan ik dan een krachtige website neer gaan zetten, waar je daadwerkelijk nieuwe klanten en bezoekers mee binnenhaalt. Ik heb mijn Google certificaat en bied jou SEO-optimalisatie voor je website. Uiteraard zijn de websites altijd responsive vriendelijk gebouwd, waarbij ik jouw huisstijl doortrek in de website of samen met jou een huisstijl ontwikkel.
Omdat iedere ondernemer andere wensen en behoeften heeft, maak ik altijd een prijs op maat. Vooraf voeren wij een gesprek over de wensen en de mogelijkheden. Ook mail ik je een interview, zodat we overzichtelijk het gesprek ingaan.

Een website laten maken: dit kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat

→ Een mooi webdesign dat bij jou en jouw bedrijf past en waarmee je klanten aantrekt
→ Een website waarbij jouw persoonlijkheid naar voren komt
→ Een fantastische eerste indruk, zodat potentiële klanten met jou willen kennismaken
→ Een gebruiksvriendelijke lay-out, zodat je klanten direct snappen hoe jouw website werkt
→ Een online presentatie, waardoor je zelfverzekerd naar buiten wilt treden
→ Meer tijd voor jouw bedrijf, omdat jij je niet meer bezig hoeft te houden met de technische inrichting van je website
→ Online zichtbaar met je website: blogs en social media begeleiding naar wens

Aanbod naast het maken van een website

→ Gratis advies over SEO, bloggen en de basics
→ Advies over branding & marketing
→ Integreren van je huisstijl en/of het maken van een huisstijl
→ Photoshoot naar wens en het integreren van de foto’s
→ SEO optimalisatie
→ Uitleg over jouw website, zodat je zelf je website kunt updaten en aanpassen
→ Nieuwsbrief integratie (AVG proof!)
→ Google Analytics aanmaken en uitleg
→ Tips & Tricks om online zichtbaar te worden en te blijven

Ben je naar aanleiding van de ontwikkelde projecten geïnteresseerd geraakt? Wil je eerst eens brainstormen over een aankomende website en wat je daar allemaal voor nodig hebt? Bel of mail, dan maken we een afspraak om eerst jouw wensen en vragen door te nemen. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je dus tot niets.

Laten we kennis maken