Waarom zou je bloggen?

WAAROM BLOGGEN

Regelmatig krijg ik de vraag vanuit klanten: “Waarom zou ik bloggen en/of nieuwsberichten plaatsen op mijn website”. Daarom heb ik in dit bericht uiteen gezet waarom bloggen je helpt. Read More

Een website laten maken

EEN WEBSITE LATEN MAKEN (en waarom klanten voor mij kiezen)

Wat ideaal dat je zoveel kan en we daardoor zo snel kunnen schakelen!” Dat is toch wel één van de meest gehoorde opmerkingen in de afgelopen 12 jaar.

Read More

Enquête maken

Wat is het belang van een enquête?

Waarom kiezen mensen voor jouw dienstverlening of producten en niet voor die van de concurrent? Dat ligt waarschijnlijk aan jouw branding. Toch is het prettig om harde cijfers te krijgen en daarom adviseer ik het maken van een persoonlijke enquête.

Read More

Hartzuster

Een website voor Hartzuster.nl

Een professionele uitstraling, maar wel origineel en speels. Dat was de vraag vanuit Hartzuster.nl. Een heel creatief idee waar wij uiteraard graag aan mee wilden werken. Prachtige huisstijl, helemaal van deze tijd!

Read More

Wat is branding?

 

Hoe zorg je ervoor dat alles wat online over jou te vinden is, in je voordeel werkt? Omdat ik merk dat er nogal eens verwarring bestaat over branding, hierbij een handig filmpje. Read More

Lifestyle shoot

Lifestyle fotografie, wat houdt dat nu precies in?

Met lifestyle fotografie wordt de focus gelegd op momenten uit jullie leven. We gaan dus niet tot in detail stylen of regiseren maar we zoeken juist naar puur en ongedwongen.

Read More

Lettertype voor je website

Wat is het beste lettertype om te gebruiken op je website? Hoe weet je zeker dat het lettertype ook goed zichtbaar is voor iedere bezoeker? In dit artikel laat ik zien welke lettertypes het meest gangbaar zijn en hoe je zeker weet dat het lettertype veilig gebruikt kan worden.

Read More

Webdesign FijnheerConnect

Een website voor FijnheerConnect Amsterdam

Een professionele uitstraling is belangrijk voor je bedrijfsvoering, maar net zo belangrijk is het om toegankelijk te blijven. In het geval van FijnheerConnect was dit beiden prioriteit.

Read More