Wat is branding?

 

Hoe zorg je ervoor dat alles wat online over jou te vinden is, in je voordeel werkt? Omdat ik merk dat er nogal eens verwarring bestaat over branding, hierbij een handig filmpje. Read More

Kaarten

Voor een origineel geboorte-, huwelijks-, verjaardags- of kerstkaart kun je bij mij terecht. Of wellicht past een mooie kaart met pakkende tekst bij jouw bedrijfsuiting?

Read More

Lifestyle shoot

Lifestyle fotografie, wat houdt dat nu precies in? Met lifestyle fotografie wordt de focus gelegd op momenten uit jullie leven. We gaan dus niet tot in detail stylen of regiseren maar we zoeken juist naar puur en ongedwongen.
Read More

Verloskundig centrum Nijmegen e.o.

Een nieuwe website voor Verloskundig centrum Nijmegen

Het is heerlijk om de dag te beginnen met deze mooie recensie, genieten jullie mee? Het Verloskundig Centrum Nijmegen e.o. was toe aan vernieuwing van de bestaande website.

Read More

Bakkerijmachines en Ovens

Een nieuwe website voor HTI Bakkerijtechniek

HTI Bakkerijtechniek is ruim 30 jaar de leverancier van topmerken binnen de bakkerijtechniek. Naast het leveren van merken als Treif en Daub, beschikken zij tevens over een voorraad gebruikte machines. Om een overzichtelijk website te creëren schakelde HTI Wolf in om dit te realiseren.

Read More