Een website laten maken

EEN WEBSITE LATEN MAKEN (en waarom klanten voor mij kiezen)

Wat ideaal dat je zoveel kan en we daardoor zo snel kunnen schakelen!” Dat is toch wel één van de meest gehoorde opmerkingen in de afgelopen 11 jaar.

Read More

Wat is branding?

 

Hoe zorg je ervoor dat alles wat online over jou te vinden is, in je voordeel werkt? Omdat ik merk dat er nogal eens verwarring bestaat over branding, hierbij een handig filmpje. Read More

Lifestyle shoot

Lifestyle fotografie, wat houdt dat nu precies in?

Met lifestyle fotografie wordt de focus gelegd op momenten uit jullie leven. We gaan dus niet tot in detail stylen of regiseren maar we zoeken juist naar puur en ongedwongen.

Read More

Enquête maken

Wat is het belang van een enquête?

Waarom kiezen mensen voor jouw dienstverlening of producten en niet voor die van de concurrent? Dat ligt waarschijnlijk aan jouw branding. Toch is het prettig om harde cijfers te krijgen en daarom adviseer ik het maken van een persoonlijke enquête.

Read More

Webdesign FijnheerConnect

Een website voor FijnheerConnect Amsterdam

Een professionele uitstraling is belangrijk voor je bedrijfsvoering, maar net zo belangrijk is het om toegankelijk te blijven. In het geval van FijnheerConnect was dit beiden prioriteit.

Read More

Kaarten

Voor een origineel geboorte-, huwelijks-, verjaardags- of kerstkaart kun je bij mij terecht. Of wellicht past een mooie kaart met pakkende tekst bij jouw bedrijfsuiting?

Read More