WHO IS THIS GIRL?

 

Mijn naam is Natasja Wolf. Geboren en getogen in Zwolle, maar woon al vele jaren met heel veel plezier in het mooie Gelderse Elst. Als kind deed ik mijn naam al eer aan, omdat ik mijn vrijheid en creativiteit voornamelijk in de natuur kon vinden. Uitdaging en afwisseling heb ik nodig en vind ik iedere dag weer in mijn werk! Met de ene dag op pad met mijn camera in de hand en de andere dag websites maken achter de computer ben ik helemaal in mijn element.

Ik ontwikkel websites naar wens van de klant en combineer dit met mijn jarenlange ervaring in Sales en Marketing. Doordat online marketing in het huidige tijdperk zoveel meer aan de orde is, heb ik ook het certificaat ‘Online Marketing Google’ behaald om zo een passend pakket aan te kunnen bieden. Fotograferen doe ik al meer dan twintig jaar. Dit met ontzettend veel plezier. Toen ik eenmaal zelf kinderen kreeg, vroegen steeds meer mensen of ik foto’s van hun kinderen wilde maken. Wolf Fotografie was geboren en bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. De photoshoots zijn ongedwongen en plezierig voor kinderen én volwassenen.

De kracht van Wolf Creatives zit hem in persoonlijke aandacht in combinatie met een flinke dosis werkervaring. Door Wolf Creatives en Fotografie met elkaar te combineren heb ik een prettige formule weten te ontwikkelen waarbij opdrachtgevers alles onder één dak kunnen vinden. Ik sta altijd open voor een oriënterend gesprek, we bespreken dan jouw wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Bel of mail mij!

Let’s get social

FUN FACTS

HAPPY MOM

LOVE COOKING

CAMPER GIRL

PICTURE TAKEN

LOVE TO TRAVEL

COFFEE DRINKER