WHO IS THIS GIRL?

Mijn naam is Natasja Wolf en ik ben geboren en getogen in Zwolle. Al vele jaren woon ik met veel plezier in het mooie Gelderse Elst. Als kind deed ik mijn naam al eer aan, omdat ik mijn vrijheid en creativiteit voornamelijk in de natuur kon vinden. Deze passie voor vrijheid en creativiteit heb ik weten te vertalen naar mijn werk, waar ik elke dag uitdaging en afwisseling vind.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit twee aspecten waar ik helemaal in mijn element ben. Als hoofdonderdeel ontwikkel ik websites op maat voor ondernemers en bedrijven. Met mijn jarenlange ervaring in Sales en Marketing combineer ik mijn technische vaardigheden met mijn kennis van online marketing. Ik heb zelfs het certificaat ‘Online Marketing Google’ behaald om mijn klanten een passend pakket te kunnen aanbieden.

Daarnaast ga ik op pad met mijn camera in de hand om prachtige foto’s te maken. Fotografie is al meer dan dertig jaar mijn grote passie. Wolf Fotografie bestaat inmiddels meer dan 13 jaar en ik zorg ervoor dat de photoshoots ongedwongen en plezierig zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

De kracht van Wolf Creatives zit hem in persoonlijke aandacht in combinatie met een flinke dosis werkervaring. Ik vind het geweldig om anderen in het licht te zetten en te helpen bij het op de kaart zetten van hun bedrijf, zowel Online als Offline. Door Wolf Creatives en Fotografie te combineren, heb ik een prettige formule ontwikkeld waarbij je alles onder één dak kunt vinden.

Ik sta altijd open voor een oriënterend gesprek, waarin we jouw wensen bespreken en de mogelijkheden verkennen. Ik help graag om jouw visie tot leven te brengen. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Waarmee mag ik jou helpen?

WHAT THEY SAY ABOUT ME

Innvive Psychologie

Ik kijk terug op een fijne samenwerking. Natasja heeft een prachtig logo ontworpen waar ik diep van onder de indruk was en nog steeds ben. De website is tevens prachtig geworden: heel fris, toegankelijk, warm en overzichtelijk. Ik heb Natasja ervaren als heel kundig, creatief, geduldig, begripvol en heel betrokken en meedenkend. Ook was het gedurende het proces fijn dat ze snel is in haar reageren. Bedankt Natasja!

Sterke punten meegegeven: Deskundig, meedenkend, creatief, begripvol, flexibel, snel in reageren, heel betrokken.

Verloskundigen Beuningen Socials

Natasja heeft ons een aantal jaren geleden goed geholpen bij de bouw van onze website, we zijn er heel blij mee! Nu ondersteunt ze ons bij het up-to-date houden ervan en geeft ze veel nuttige tips over social media, zodat we meegaan met de tijd en zichtbaar zijn in het veld. De samenwerking is heel prettig; ze is goed bereikbaar, komt afspraken na en is heel betrokken.

Sterke punten meegegeven: Toegankelijk, professioneel en betrokken.

Dao Tao Acupunctuur

Ik heb de samenwerking met Natasja erg fijn gevonden. Al in het oriënterende intakegesprek valt het enthousiasme, haar persoonlijkheid, de vakkundigheid en creativiteit bij Natasja op. Toen wist ik al dat ik bij haar aan het goede adres was voor mijn, nog te ontwikkelen, website. Duidelijke verwachtingen en instructies. Een directe en snelle communicatie in het ontwikkelproces. En nu, superblij met het eindresultaat! Trots op mijn eigen logo en huisstijl die zo goed bij mij past. Bedankt Natasja!

Sterke punten meegegeven: Spontaan, netjes creatief, sterke vakvrouw!

Bistro Bløff

Ik heb het als een fijne samenwerking ervaren en ervaar dit nog steeds zo. Meedenkend, flexibel en concreet.

Sterke punten meegegeven: Meedenkend en flexibel.

Hartzuster.nl

Jouw meedenken, kundigheid en betrouwbaarheid maken samenwerken erg fijn. Ik ben blij met het resultaat.

Sterke punten meegegeven: Persoonlijk contact, meedenken en betrouwbaarheid.

Angelique

Huisartsenpraktijk De Raepop

Prettige samenwerking. Je luistert goed naar onze wensen. Snel reactie. Duidelijke afspraken en tijdlijn. we zijn erg blij met ons nieuwe logo!

Sterke punten meegegeven: Duidelijk, snel schakelen, korte lijntjes, luistert naar onze wensen.

Praktijk the Feeling

Het contact met Natasja was altijd uitnodigend. Ik heb een ontspannende fotosessie mogen meemaken. Hier ben ik heel blij en tevreden over. De website kan weer volop vooruit met de nieuwe foto’s.

Sterke punten meegegeven: Heldere communicatie, een vakvrouw die staat voor haar zaak!

Jasper Schuur

Wolf advies

Natasja is persoonlijk betrokken, denkt goed mee en komt snel met resultaten welke nog mooier zijn dan ik zelf in gedachten had. Top werk geleverd en fijn samen gewerkt.

Sterke punten meegegeven: Betrokken, professioneel, persoonlijk en naast vormgeving ook tekstueel goed!

Freddy Wolf

Voeding & Borstkanker

Het fijnste vond ik het vertrouwen dat je gaf door je deskundigheid en uitstraling, waardoor ik tussendoor (bij bijvoorbeeld de kerstvakantie) altijd dacht dat het wel goed zou komen.
Heel fijn! Super bedankt!

Sterk punt meegegeven: Heel betrokken.

Anouk Hartman

RTAZ

Natasja denkt goed met je mee, geeft een duidelijk antwoord op je vragen, legt de dingen begrijpelijk uit en maakt er een mooie eigentijdse website van.

Sterke punten meegegeven: Meedenken, antwoord correct op vragen, begrijpelijke uitleg.

Annette van Zeben

Coached by Jur

Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren.
Duidelijke en heldere uitleg tijdens het proces.

Sterke punten meegegeven: Snel, duidelijk, ze zit achter je aan om het tempo erin te houden.

Jurgen Schats

Alice 2e website

Waar ik voor sta als coach en wat ik wil uitstralen heeft Natasja omgezet in een prachtige vormgeving in webdesign, huisstijl en logo. Daar krijg ik nu al vele complimenten over. “Wat een liefde en zachtheid” en “dit is zo wie jij bent”. Dit is de tweede keer dat Natasja mijn website heeft gedaan en ze is nog weer gegroeid in haar werk en ik was al zo tevreden. Ze is snel, creatief, betrouwbaar, duidelijk en snapt heel goed wat ik bedoel en wil. Verder helpt ze me zo goed met de technische dingen die ik niet snap en anders kan ze het me heel goed uitleggen. Dat we nu ook online via teams kunnen werken is een super mooie aanvulling! Echt weer zo blij en tevreden met het resultaat! Dank je wel Natasja!

Alice Rientjes

2 Spraak

Natasja heeft voor ons een mooie website gebouwd, die goed past bij onze praktijk en huisstijl. Ze heeft goede tips gegeven omtrent de inhoud en vormgeving van de website. We zijn tevreden over de persoonlijke manier waarop het proces verlopen is en natuurlijk op het resultaat.

Sterke punten meegegeven: Kennis en inzicht in Webdesign en beheer. De persoonlijke aanpak.

Christel en José

Suzanne van Enk

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Er was een mooie balans tussen mijn eigen inbreng en jouw creatieve en professionele feedback. Ik vind jouw creativiteit en je doelgerichtheid heel sterke punten!

FijnheerConnect

Natasja is een vakvrouw, ze kan daarnaast heel goed luisteren en met je meedenken. Zij kent het creatieve proces, maar weet elke keer aan te sluiten bij het denkproces van de klant. Tegelijkertijd houdt ze de regie en structuur… superblij mee… En tot slot; op de momenten dat ik ergens om vroeg kreeg ik altijd zeer snel antwoord. Top dienstverlening!

Sterke punten meegegeven: Laagdrempelig, komt met voorstellen, anticipeert en houdt regie en structuur.

Ingrid Fijnheer

Hondsgewoon!

Ik heb de samenwerking met Natasja als heel prettig ervaren. Zij luisterde goed naar mijn verhaal en wat ik met Hondsgewoon! wil uitdragen. In het proces van wording kon ik mijn wensen telkens met haar bespreken. Zij zette deze af tegen de technische mogelijkheden van webdesign en optimale vindbaarheid op het web. Zij hield mij op een rustige en geduldige wijze een spiegel voor die ik nodig had om te blijven focussen op het eindresultaat. En op dit resultaat ben ik trots. Dank je wel Natasja!

Sterke punten meegegeven: Het aanbod van diverse diensten die los van elkaar kunnen worden afgenomen en die tegelijkertijd samen een sterk concept neerzet wat elkaar mooi aanvult.

Imelda Hugens

Pension at Work

Voor de 2e maal heeft Natasja een website voor mij ontworpen en opnieuw heeft zij mijn verwachting overtroffen.
Zelf vond ik het lastig om te bepalen hoe de site eruit moest komen te zien. Maar door het stellen van de juiste vragen en met een flinke portie geduld, kwam Natasja erachter.
Natasja, bedankt voor de mooie website en de fijne samenwerking!

Remco Havekes

Wijs met Letters

We zijn erg blij met onze nieuwe website mét webshop! Natasja heeft ons hierbij op een fijne manier ondersteund. In dit, voor ons toch wel ingewikkelde, proces nam ze alle tijd voor ons. De gemaakte to do lijstjes werden grondig en vlot afgewerkt en er was voldoende terugkoppeling van de stand van zaken. Nu de website online is hebben we van verschillende kanten hele positieve reacties gekregen! Natasja bedankt voor de fijne samenwerking!

BusinessFlow

Mijn boodschap, mijn gevoel, mijn stijl van dienstverlening heeft ze prachtig weergegeven in deze site. Alle details kloppen en ze verzorgd alles tot in de puntjes. Natasja is een warme vrouw, enorm creatief en gevoel voor de juiste stijl. Ze kan ook scherpe feedback geven en kan snel schakelen wat erg prettig werken is.

Lilian Rientjes

Verloskundige Beuningen

Je hebt voor ons een prachtige website ontworpen. Je voelde goed aan wat we in onze zorg uit willen stralen; de kleuren, taal en toon heb je daarbij gekozen. Binnen een maand ging onze nieuwe website de lucht in, heel slagvaardig, doortastend en professioneel ging je te werk! We zijn superblij met het resultaat! Dankjewel voor de fijne samenwerking!

Sterke punten meegegeven: Toegankelijk, professioneel en betrokken.

Lees hier alle reviews

FUN FACTS

HAPPY MOM

LOVE COOKING

NATURE GIRL

PICTURE TAKEN

LOVE TO TRAVEL

COFFEE DRINKER