OVER MIJ

WHO IS THIS GIRL?

Mijn naam is Natasja Wolf. Geboren en getogen in Zwolle, maar woon al vele jaren met heel veel plezier in het mooie Gelderse Elst.
Uitdaging en afwisseling zijn dingen in mijn werk die ik heel fijn vind. Met de ene dag mijn camera in de hand en de andere dag websites maken achter de computer ben ik helemaal in mijn element.

Ik ontwikkel websites naar wens van de klant en combineer dit met mijn jarenlange ervaring in Sales en Marketing. Doordat online marketing in het huidige tijdperk zoveel meer aan de orde is, heb ik ook het certificaat ‘Online Marketing Google’ behaald om zo een passend pakket aan te kunnen bieden. Fotograferen doe ik al meer dan twintig jaar. Dit met ontzettend veel plezier. Toen ik eenmaal zelf kinderen kreeg, vroegen steeds meer mensen of ik foto’s van hun kinderen wilde maken. Wolf Fotografie was geboren en bestaat nu een aantal succesvolle jaren. De photoshoots zijn ongedwongen en plezierig voor kinderen én volwassenen.

Door Wolf Creatives en Fotografie met elkaar te combineren heb ik een prettige formule weten te ontwikkelen waarbij opdrachtgevers alles onder één dak kunnen vinden. Ik sta altijd open voor een oriënterend gesprek, we bespreken dan jouw wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Bel of mail mij!

Let’s get social

FUN FACTS

HAPPY MOM

FEMALE

LOVE NATURE

PICTURE TAKEN

LOVE TO TRAVEL

COFFEE DRINKER