WHO IS THIS GIRL?

 

Mijn naam is Natasja Wolf. Geboren en getogen in Zwolle, maar woon al vele jaren met heel veel plezier in het mooie Gelderse Elst. Als kind deed ik mijn naam al eer aan, omdat ik mijn vrijheid en creativiteit voornamelijk in de natuur kon vinden. Uitdaging en afwisseling heb ik nodig en vind ik iedere dag weer in mijn werk! Met de ene dag op pad met mijn camera in de hand en de andere dag websites maken achter de computer ben ik helemaal in mijn element.

Ik ontwikkel websites naar wens van de klant en combineer dit met mijn jarenlange ervaring in Sales en Marketing. Doordat online marketing in het huidige tijdperk zoveel meer aan de orde is, heb ik ook het certificaat ‘Online Marketing Google’ behaald om zo een passend pakket aan te kunnen bieden. Fotograferen doe ik al meer dan twintig jaar. Dit met ontzettend veel plezier. Toen ik eenmaal zelf kinderen kreeg, vroegen steeds meer mensen of ik foto’s van hun kinderen wilde maken. Wolf Fotografie was geboren en bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. De photoshoots zijn ongedwongen en plezierig voor kinderen én volwassenen.

De kracht van Wolf Creatives zit hem in persoonlijke aandacht in combinatie met een flinke dosis werkervaring. Ik zet andere mensen graag in het licht en help je graag om jouw business op de kaart te zetten. Online & Offline! Door Wolf Creatives en Fotografie met elkaar te combineren heb ik een prettige formule weten te ontwikkelen waarbij je alles onder één dak kunt vinden. Ik sta altijd open voor een oriënterend gesprek, we bespreken dan jouw wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Waarmee mag ik je van dienst zijn?

WHAT THEY SAY ABOUT ME

Natasja heeft ons op een fijne manier ondersteund. In dit, voor ons toch wel ingewikkelde, proces nam ze alle tijd voor ons. De gemaakte to do lijstjes werden grondig en vlot afgewerkt en er was voldoende terugkoppeling van de stand van zaken.

Wijs met letters

Christel & Daniëlle

Mijn boodschap, mijn gevoel, mijn stijl van dienstverlening heeft ze prachtig weergegeven in deze site. Alle details kloppen en ze verzorgd alles tot in de puntjes. Natasja is een warme vrouw, enorm creatief en gevoel voor de juiste stijl.

Businessflow

Lilian Eijkelkamp

Samen met Natasja Wolf ben ik tot dit resultaat gekomen. Intussen onze derde samenwerking en tot volle tevredenheid! Dank je wel Natasja voor het herkennen van mijn wensen en het snelle doorpakken. In een hele korte tijd zijn we samen volgens mij tot iets moois gekomen! Ik ben er weer blij mee! 

Wendy Rientjes

Natasja is een positieve, flexibele, meedenkende en creatieve webdesigner. Ze kijkt, handelt en adviseert vanuit haar vakgebied, maar wel door de bril van mijn bedrijf. Ze werkt snel en was een grote ondersteuning in het maakproces.

Alice Rientjes

Het was heel leuk en waardevol dat we veel samen hebben gezeten en nagedacht over wat passend is. Haar input, ijverigheid en geduld heeft ons een prachtige site opgeleverd, waar we heel blij mee zijn! Hij is mooi, gebruiksvriendelijk en straalt uit wat we wensen. En dat de fotografie ook door Natasja wordt verzorgd, maakt het heel prettig samenwerken. 

Waalsprong Verloskundigen

Marlies & Moon

Je bent creatief en je weet waar je het over hebt op het gebied van ontwerpen van een website. Mijn wensen wist je heel mooi te vertalen naar een duidelijke, rustige website met een fantastisch logo. Dank Natasja voor de persoon die je bent, voor de zeer prettige samenwerking en stimulans om verdere stappen te ondernemen in mijn ‘coach’ toekomst! 

Wendy Arends

Je begreep erg goed wat onze wensen waren en wist dit goed te vertalen naar de site. Met jouw grafische inbreng, fotografie, verfrissing en ontwerp van logo’s werd het een mooi geheel. Gedurende het proces kwamen er nieuwe ideeën waar bij jou altijd ruimte voor is, dat is heel erg fijn!

Verloskundig Centrum Nijmegen

Janneke Croonen

Ik ben heel blij met de nieuwe site die Natasja voor ons heeft gemaakt. Het proces ernaar toe was boeiend en inspirerend. Vooral het heen en weer sparren over hoe de site eruit moest komen te zien qua design en functionaliteit was enerverend! 

IDEA Architecten

Suzanne

Let’s get social

FUN FACTS

HAPPY MOM

LOVE COOKING

CAMPER GIRL

PICTURE TAKEN

LOVE TO TRAVEL

COFFEE DRINKER