Testimonials

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

Innvive Psychologie

Ik kijk terug op een fijne samenwerking. Natasja heeft een prachtig logo ontworpen waar ik diep van onder de indruk was en nog steeds ben. De website is tevens prachtig geworden: heel fris, toegankelijk, warm en overzichtelijk. Ik heb Natasja ervaren als heel kundig, creatief, geduldig, begripvol en heel betrokken en meedenkend. Ook was het gedurende het proces fijn dat ze snel is in haar reageren. Bedankt Natasja!

Sterke punten meegegeven: Deskundig, meedenkend, creatief, begripvol, flexibel, snel in reageren, heel betrokken.

Verloskundigen Beuningen Socials

Natasja heeft ons een aantal jaren geleden goed geholpen bij de bouw van onze website, we zijn er heel blij mee! Nu ondersteunt ze ons bij het up-to-date houden ervan en geeft ze veel nuttige tips over social media, zodat we meegaan met de tijd en zichtbaar zijn in het veld. De samenwerking is heel prettig; ze is goed bereikbaar, komt afspraken na en is heel betrokken.

Sterke punten meegegeven: Toegankelijk, professioneel en betrokken.

Dao Tao Acupunctuur

Ik heb de samenwerking met Natasja erg fijn gevonden. Al in het oriënterende intakegesprek valt het enthousiasme, haar persoonlijkheid, de vakkundigheid en creativiteit bij Natasja op. Toen wist ik al dat ik bij haar aan het goede adres was voor mijn, nog te ontwikkelen, website. Duidelijke verwachtingen en instructies. Een directe en snelle communicatie in het ontwikkelproces. En nu, superblij met het eindresultaat! Trots op mijn eigen logo en huisstijl die zo goed bij mij past. Bedankt Natasja!

Sterke punten meegegeven: Spontaan, netjes creatief, sterke vakvrouw!

Bistro Bløff

Ik heb het als een fijne samenwerking ervaren en ervaar dit nog steeds zo. Meedenkend, flexibel en concreet.

Sterke punten meegegeven: Meedenkend en flexibel.

Hartzuster.nl

Jouw meedenken, kundigheid en betrouwbaarheid maken samenwerken erg fijn. Ik ben blij met het resultaat.

Sterke punten meegegeven: Persoonlijk contact, meedenken en betrouwbaarheid.

Angelique

Huisartsenpraktijk De Raepop

Prettige samenwerking. Je luistert goed naar onze wensen. Snel reactie. Duidelijke afspraken en tijdlijn. we zijn erg blij met ons nieuwe logo!

Sterke punten meegegeven: Duidelijk, snel schakelen, korte lijntjes, luistert naar onze wensen.

Praktijk the Feeling

Het contact met Natasja was altijd uitnodigend. Ik heb een ontspannende fotosessie mogen meemaken. Hier ben ik heel blij en tevreden over. De website kan weer volop vooruit met de nieuwe foto’s.

Sterke punten meegegeven: Heldere communicatie, een vakvrouw die staat voor haar zaak!

Jasper Schuur

Wolf advies

Natasja is persoonlijk betrokken, denkt goed mee en komt snel met resultaten welke nog mooier zijn dan ik zelf in gedachten had. Top werk geleverd en fijn samen gewerkt.

Sterke punten meegegeven: Betrokken, professioneel, persoonlijk en naast vormgeving ook tekstueel goed!

Freddy Wolf

Ik zet andere mensen graag in het licht en help je om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Online & Offline! Lees de reviews van mijn relaties om te weten hoe ze over onze samenwerking denken.

Wolf Creatives is een creatieve webdesigner, gespecialiseerd in webdesign, zoekmachine optimalisatie en branding. Vanuit Elst Gelderland werk ik aan projecten door heel Nederland.

Door Wolf Creatives en Fotografie met elkaar te combineren heb ik een prettige formule weten te ontwikkelen, waarbij je meerdere diensten onder één dak kunt vinden. Ik sta altijd open voor een oriënterend gesprek, we bespreken dan jouw wensen en wat de mogelijkheden zijn.

Ik ben enthousiast geworden en wil graag contact met jou