WEBDESIGN

PROJECTEN

PUUR NOVAMeer werkplezier

Trots op het resultaat, trots op ons team! Deze website kwam tot stand in een mooie samenwerking met Natasja, bedankt voor jouw vakmanschap, jouw goede ideeën, het meedenken en je geduld zodra ik weer in mijn dagelijkse werk verdween! Dankbaar! ✮Wendy bron Instagram✮ Voor deze website heeft Wolf niet alleen het webdesign gemaakt, maar ook hebben wij het logo en de huisstijl ontwikkeld.

★NEW ONLINE!★

www.puurnova.nl

ZUS&ZAAKWebwinkel

Wat een super fijne samenwerking met Natasja, en zeer blij met het eindresultaat! Natasja begrijpt onze wensen en voelt aan wat wij voor ogen hebben, in zowel de stijl maar ook in de fotografie. Natasja heeft enorm meegedacht en kwam zelf regelmatig met leuke ideeën die we uiteindelijk hebben kunnen gebruiken voor onze site. Kortom een zeer prettige samenwerking tijdens het maken van de website en een fijne ondersteuning ook nadat de site online is gegaan.

✮Santine en Rianne✮

www.zusenzaak.nl 

Wereldwinkel ElstFAIRTRADE CADEAU’S

Met veel zorg heeft Natasja onze website ontworpen. Ze heeft er keihard aan gewerkt om de website online te plaatsen. De Wereldwinkel is superblij met haar vernieuwde moderne website, helemaal gericht op deze tijd. Natasja heeft een goed beeld neergezet waar onze winkel voor staat “producten met een eerlijk verhaal”. Daar zij ook al jaren als vrijwilliger van de Wereldwinkel Elst onze Facebookpagina bij houdt, heeft ze de verhalen bij onze producten zo mooi en op een eerlijke manier neergezet. Dank je wel Natasja wij zijn trots op onze mooie nieuwe website, TOP! Wij hopen nog jaren met jou te mogen samenwerken ter ondersteuning van onze website.
Vrijwilligers Wereldwinkel Elst

www.wereldwinkel-elst.nl

DELTA NATUURSTEENGrafmonumenten

De startvraag vanuit Delta Natuursteen was: “Een website stijlvol en ingetogen, met een professionele uitstraling”. Deze uitdaging gingen wij graag aan! Zie hier de vernieuwde website en oordeel zelf.

www.deltanatuursteen.nl

Alice RientjesVOICE | TEACHER | COACH

Natasja is een positieve, flexibele, meedenkende en creatieve webdesigner. Ze kijkt, handelt en adviseert vanuit haar vakgebied, maar wel door de bril van mijn bedrijf. Ze werkt snel en was een grote ondersteuning in het maakproces. Het is toch spannend om jezelf online te profileren. Weer een stuk gegroeid in ondernemen. Zoals Natasja in het begin al zei, draagt het maken van een website ook bij aan het duidelijk krijgen van je dromen en doelen op werkgebied. Ik ben super blij met het resultaat! ✮Alice✮

www.alicezingt.nl 

WAALSPRONG VERLOSKUNDIGENVERLOSKUNDIGEN

Natasja heeft samen met ons een prachtige site gemaakt. Het was heel leuk en waardevol dat we veel samen hebben gezeten en nagedacht over wat passend is. Haar input, ijverigheid en geduld heeft ons een prachtige site opgeleverd, waar we heel blij mee zijn! Hij is mooi, gebruiksvriendelijk en straalt uit wat we wensen. En dat de fotografie ook door Natasja wordt verzorgd, maakt het heel prettig samenwerken. ✮Marlies en Moon✮

www.waalsprongverloskundigen.nl

BUSINESSFLOWTrainer | Coach | Adviseur

Natasja van Wolf Creatives heeft voor mij een prachtige site gemaakt. Mijn boodschap, mijn gevoel, mijn stijl van dienstverlening heeft ze prachtig weergegeven in deze site. Alle details kloppen en ze verzorgd alles tot in de puntjes. Natasja is een warme vrouw, enorm creatief en gevoel voor de juiste stijl. Ze kan ook scherpe feedback geven en kan snel schakelen wat erg prettig werken is. 

✮Lilian✮

www.businessflow.nl 

VERLOSKUNDIGE DRUTENVERLOSKUNDIGEN

Bekijk nu de vernieuwde site van Verloskundige Druten en West Maas & Waal! Ook bij bedrijven waar moeilijk afspraken te maken zijn door de hectiek van het werk (en ja, je weet natuurlijk nooit wanneer iemand gaat bevallen ;-)), past Wolf zich prima aan en houdt rekening met deze hectiek. Bekijk zelf wat je van de site vindt.

NEW ONLINE!

www.verloskundigedruten.nl

HAVEKESAdvies & Verzekeringen

Remco Havekes wilde heel graag een website waarin zij zelf konden werken en welke goed vindbaar zou zijn op het internet. Daarnaast was het belangrijk om professionaliteit en vertrouwen uit te stralen. Vanuit deze gedachte hebben wij een frisse nieuwe website gemaakt. Geheel op maat en in samenwerking met andere organisaties welke voor hen formulieren op maat maken die zichtbaar moeten zijn op de website.

NEW ONLINE!

www.havekes.nl 

TraX BVTRANSPORT

Wij denken mee, vullen aan en trekken de kar waar nodig! Voor TraX hebben wij een volledig pakket aangeboden wat betreft logo, huisstijl, fotografie en webdesign. Dus het zou maar zo kunnen dat je de huisstijl welke wij hebben ontwikkeld op een trailer langs ziet komen!

www.traxbv.nl 

Je Beste MaatjeKINDEROPVANG

We zijn super tevreden met de nieuwe website, omdat deze nu aansluit bij de huidige wensen van onze klanten en een actieve zoekmachine heeft waar ouders zelf hun gastouders mee kunnen zoeken. De website is zo mooi, omdat Natasja goed kan inschatten wat de behoefte van klanten is en dit om kan zetten in een esthetisch mooie en praktische  website. De combinatie ”feel good”, overzicht en commercieel doel van de website weet zij goed in te zetten. Daarnaast denkt ze buiten de kaders. De zoekmachine was geen bestaande oplossing, maar door extra inzet toch gerealiseerd. Top! ✮Wendy✮

www.jebestemaatje.nl

RIENTJES ADVIESCoaching | Advies

Bedankt Natasja Wolf! Het is heel fijn om met jou samen te werken. Je denkt mee, je motiveert en je bent positief kritisch. Ik ben heel blij met het resultaat en ik krijg hele positieve reacties! ✮Wendy

www.rientjesadvies.nl

IDEA ARCHITECTENArchitect

Ik ben heel blij met de nieuwe site die Natasja voor ons heeft gemaakt. Het proces ernaar toe was boeiend en inspirerend. Vooral het heen en weer sparren over hoe de site eruit moest komen te zien qua design en functionaliteit was enerverend! Suzanne

www.ideaarchitecten.nl  

MULDER ITICT

Voor Mulder IT heeft Wolf de fotografie voor de website verzorgd. Ook is er een samenwerkingsverband tussen Mulder en Wolf betreffende hosting en domeinnaamregistratie. Mail ons om meer te weten over dit samenwerkingsverband.

www.mulder-it.nl 

WIJS MET LETTERSBegeleiding Onderwijs

We zijn erg blij met onze nieuwe website mét webshop! Natasja heeft ons hierbij op een fijne manier ondersteund. In dit, voor ons toch wel ingewikkelde, proces nam ze alle tijd voor ons. De gemaakte to do lijstjes werden grondig en vlot afgewerkt en er was voldoende terugkoppeling van de stand van zaken. Nu de website online is hebben we van verschillende kanten hele positieve reacties gekregen! Natasja bedankt voor de fijne samenwerking! ✮Daniëlle en Christel✮

www.wijsmetletters.nl

KOELTRANSTransport

Voor deze website heeft Wolf Creatives het webdesign en de portretfotografie verzorgd. Dit naar volle tevredenheid van de klant. Wanneer er nieuwe foto’s nodig zijn van werknemers, dan worden die op locatie bij de klant gemaakt. Binnen een week is de site weer aangepast.

www.koeltrans.nl 

HTI VERHUURVERHUUR

Door ervaring bij bedrijven waar weinig tijd kan worden vrij gemaakt voor een website, weet Wolf Creatives als geen ander hoe om te gaan met de hectiek. Wij denken mee, vullen aan en trekken de kar wat betreft de website, fotografie en de teksten!

www.htiverhuur.nl 

MOEDIG!COACHING EN THERAPIE

Geheel naar de wensen van Moedig! is deze site gemaakt. De Home pagina is op een originele manier ingedeeld met verschillende beelden welke communiceren met het onderwerp. De beelden komen op iedere pagina terug naar waar deze aan door worden gelinkt.

www.moedig.nl 

ZULLEN WE SAMEN EEN GEWELDIGE WEBSITE BOUWEN?

Een website op maat, maar waar moet ik beginnen? Bij wie, wat kost me dat, hoe pak ik dit aan? De wereld waarin websites worden aangeboden kan een behoorlijk oerwoud lijken, waarin je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Wolf Creatives biedt hierin hulp en is hét adres voor een website op maat! Samen met jou maken we een prikkelende website. Waarbij we jou bieden; webdesign, huisstijl, fotografie, tekstbegeleiding, begeleiding website bijhouden, SEO, Marketing & BrandingDaarbij kun je ook voor drukwerk zoals bijvoorbeeld visitekaartjes en flyers bij ons terecht. Bij Wolf Creatives vind je als startende ondernemer alle tools welke je nodig hebt om uiting te geven aan jouw bedrijf. Uiteraard worden onze websites altijd responsive vriendelijk gebouwd, geheel aan de wensen van deze tijd. De websites zijn daarom goed zichtbaar op computer, laptop, tablet en smartphones.

Creatief, technisch én begeleidend, dat is waar wij voor staan!

Ben je naar aanleiding van de door Wolf Creatives ontwikkelde projecten geïnteresseerd geraakt? Wil je eerst eens brainstormen over een aankomende website en wat je daar allemaal voor nodig hebt? Bel of mail, dan maken we een afspraak om het geheel eerst eens goed door te spreken. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je dus tot niets.

Contact