WEBDESIGN

PROJECTEN

Innvive PsychologiePsycholoog


★★★NIEUW ONLINE★★★

Ik kijk terug op een fijne samenwerking. Natasja heeft een prachtig logo ontworpen waar ik diep van onder de indruk was en nog steeds ben. De website is tevens prachtig geworden: heel fris, toegankelijk, warm en overzichtelijk. Ik heb Natasja ervaren als heel kundig, creatief, geduldig, begripvol en heel betrokken en meedenkend. Ook was het gedurende het proces fijn dat ze snel is in haar reageren. Bedankt Natasja!

✮Vivian Hendrikx✮

innvive.nl

Bistro BløffRestaurant


★★★NIEUW ONLINE★★★

Ik heb het als een fijne samenwerking ervaren en ervaar dit nog steeds zo. Meedenkend, flexibel en concreet.

✮Niels✮

bistrobloff.nl

HartzusterVerkoop van AED’s

Jouw meedenken, kundigheid en betrouwbaarheid maken samenwerken erg fijn. Ik ben blij met de huisstijl en website.

hartzuster.nl

VERLOSKUNDIGE BEUNINGENVerloskundigen

Natasja, je hebt voor ons een prachtige website ontworpen. Je voelde goed aan wat we in onze zorg uit willen stralen; de kleuren, taal en toon heb je daarbij gekozen. Binnen een maand ging onze nieuwe website de lucht in, heel slagvaardig, doortastend en professioneel ging je te werk! We zijn superblij met het resultaat! Dankjewel voor de fijne samenwerking!

verloskundigepraktijkbeuningen.nl

ALICE RIENTJESVoice | Teacher | Coach

Waar ik voor sta als coach en wat ik wil uitstralen heeft Natasja omgezet in een prachtige vormgeving in webdesign, huisstijl en logo. Daar krijg ik nu al vele complimenten over. “Wat een liefde en zachtheid” en “dit is zo wie jij bent”. Dit is de tweede keer dat Natasja mijn website heeft gedaan en ze is nog weer gegroeid in haar werk en ik was al zo tevreden. Ze is snel, creatief, betrouwbaar, duidelijk en snapt heel goed wat ik bedoel en wil. Verder helpt ze me zo goed met de technische dingen die ik niet snap en anders kan ze het me heel goed uitleggen. Dat we nu ook online via teams kunnen werken is een super mooie aanvulling! Echt weer zo blij en tevreden met het resultaat!
Dank je wel Natasja!

alicerientjes.nl

CATTERY AZURIETRagdoll Fokker

Ik ben erg blij met het logo en de uitstraling van de website. Deze is overzichtelijk en bevat precies de informatie die nodig is voor onze cattery. Ook ben ik blij met de SEO achter de website, wij stonden binnen twee maanden bovenaan in Google.

catteryazuriet.nl 

FIJNHEERCONNECTLoopbaan- en verzuimbegeleiding

Natasja is een vakvrouw, ze kan daarnaast heel goed luisteren en met je meedenken. Zij kent het creatieve proces, maar weet elke keer aan te sluiten bij het denkproces van de klant. Tegelijkertijd houdt ze de regie en structuur .. superblij mee .. En tot slot; op de momenten dat ik ergens om vroeg kreeg ik altijd zeer snel antwoord. Top dienstverlening! 

✮Ingrid Fijnheer✮

fijnheerconnect.nl 

DAO TAOAcupunctuur

★★★NIEUW ONLINE★★★

Ik heb de samenwerking met Natasja erg fijn gevonden. Al in het oriënterende intakegesprek valt het enthousiasme, haar persoonlijkheid, de vakkundigheid en creativiteit bij Natasja op. Toen wist ik al dat ik bij haar aan het goede adres was voor mijn, nog te ontwikkelen, website. Duidelijke verwachtingen en instructies. Een directe en snelle communicatie in het ontwikkelproces. En nu, superblij met het eindresultaat! Trots op mijn eigen logo en huisstijl die zo goed bij mij past. Bedankt Natasja!

✮Daphne Jacobs✮

daotaoacupunctuur.nl

Hondsgewoon!Hondencoach

Ik heb de samenwerking met Natasja als heel prettig ervaren. Zij luisterde goed naar mijn verhaal en wat ik met Hondsgewoon! wil uitdragen. In het proces van wording kon ik mijn wensen telkens met haar bespreken. Zij zette deze af tegen de technische mogelijkheden van webdesign en optimale vindbaarheid op het web. Zij hield mij op een rustige en geduldige wijze een spiegel voor die ik nodig had om te blijven focussen op het eindresultaat. En op dit resultaat ben ik trots. Dank je wel Natasja!

✮Imelda Hugens✮

hondsgewoon.nl

Pension@WorkPensioen Advies

Voor de 2e maal heeft Natasja een website voor mij ontworpen en opnieuw heeft zij mijn verwachting overtroffen. Zelf vond ik het lastig om te bepalen hoe de site eruit moest komen te zien. Maar door het stellen van de juiste vragen en met een flinke portie geduld, kwam Natasja er achter.
Natasja, bedankt voor de mooie website en de fijne samenwerking!

✮Remco Havekes✮

pensionatwork.nl

ECHO BINNENPRETEchobeleving

Echo Binnenpret had een eigen website nodig. Na uitbreiding, zochten we een website die dit goed zou kunnen uitstralen. Je begreep erg goed wat onze wensen waren en wist dit goed te vertalen naar de site. Met jouw grafische inbreng, fotografie, vernieuwing van ons logo werd het een mooi geheel. Gedurende het proces kwamen er nieuwe ideeën waar bij jou altijd ruimte voor is, dat is heel erg fijn! We hebben nu een site die aansluit bij de kwaliteit die geleverd wordt. Heel erg bedankt voor jouw creative inbreng en de zeer prettige samenwerking!

echobinnenpret.nl

COACHED BY JURCoach

Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren. Duidelijke en heldere uitleg tijdens het proces.

✮Jurgen Schats✮

coachedbyjur.nl

DELTA NATUURSTEENGrafmonumenten

De startvraag vanuit Delta Natuursteen: “Een website stijlvol en ingetogen, met een professionele uitstraling”. Zie hier de vernieuwde website.

deltanatuursteen.nl

Voeding en BorstkankerOncologiediëtist

Het fijnste vond ik het vertrouwen dat je gaf door je deskundigheid en uitstraling, waardoor ik tussendoor (bij bijvoorbeeld de kerstvakantie) altijd dacht dat het wel goed zou komen. Heel fijn! Super bedankt!

✮Anouk Hartman✮

voedingenborstkanker.nl

Wendy ArendsCoach

Je bent creatief en je weet waar je het over hebt op het gebied van ontwerpen van een website. Mijn wensen wist je heel mooi te vertalen naar een duidelijke, rustige website met een fantastisch logo. Leuk om te zien dat een stukje ‘vroeger’ in het logo verwerkt zit van het bedrijf waar ik in de toekomst mee verder wil. Dit geeft het een speciale betekenis, heel mooi! Dank Natasja voor de persoon die je bent, voor de zeer prettige samenwerking en stimulans om verdere stappen te ondernemen in mijn ‘coach’ toekomst! 

wendyarends.nl

Wolf adviesCoach | verandermanagement

Natasja is persoonlijk betrokken, denkt goed mee en komt snel met resultaten welke nog mooier zijn dan ik zelf in gedachten had. Top werk geleverd en fijn samen gewerkt. 

wolf-advies.nl

WERELDWINKEL ELSTFairtrade cadeau’s

Met veel zorg heeft Natasja onze website ontworpen. Ze heeft er keihard aan gewerkt om de website online te plaatsen. De Wereldwinkel is superblij met haar vernieuwde moderne website, helemaal gericht op deze tijd. Natasja heeft een goed beeld neergezet waar onze winkel voor staat “producten met een eerlijk verhaal”. Daar zij ook al jaren als vrijwilliger van de Wereldwinkel Elst onze Facebookpagina bij houdt, heeft ze de verhalen bij onze producten zo mooi en op een eerlijke manier neergezet. Dank je wel Natasja wij zijn trots op onze mooie nieuwe website, TOP! Wij hopen nog jaren met jou te mogen samenwerken ter ondersteuning van onze website.

✮PR werkgroep Wereldwinkel Elst✮

wereldwinkel-elst.nl

VERLOSKUNDIG CENTRUM NIJMEGENVrouwencentrum

Het Verloskundig Centrum Nijmegen was toe aan vernieuwing van de bestaande website. Na uitbreiding van verschillende onderzoeken, bredere zorg voor vrouwen incl. een stukje commerciële zorg, zochten we een website die dit goed zou kunnen uitstralen. Je begreep erg goed wat onze wensen waren en wist dit goed te vertalen naar de site. Met jouw grafische inbreng, fotografie, verfrissing en ontwerp van logo’s werd het een mooi geheel. Gedurende het proces kwamen er nieuwe ideeën waar bij jou altijd ruimte voor is, dat is heel erg fijn! We hebben nu een site die vrouwen en partners aanspreekt. Een site die aansluit bij de kwaliteit die geleverd wordt in het centrum. Heel erg bedankt voor jouw creative inbreng en de zeer prettige samenwerking!

verloskundigcentrumnijmegen.nl

SUZANNE VAN ENKHaptonomie

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Er was een mooie balans tussen mijn eigen inbreng en jouw creatieve en professionele feedback. Ik vind jouw creativiteit en je doelgerichtheid heel sterke punten!

suzannevanenk.nl

RTAZRT Praktijk

Natasja denkt goed met je mee, geeft een duidelijk antwoord op je vragen, legt de dingen begrijpelijk uit en maakt er een mooie eigentijdse website van.

✮Annette van Zeben✮

rtaz.nl

BUSINESSFLOWTrainer | Coach | Opsteller | Spreker

Natasja van Wolf Creatives heeft voor mij een prachtige site gemaakt. Mijn boodschap, mijn gevoel, mijn stijl van dienstverlening heeft ze prachtig weergegeven in deze site. Alle details kloppen en ze verzorgd alles tot in de puntjes. Natasja is een warme vrouw, enorm creatief en gevoel voor de juiste stijl. Ze kan ook scherpe feedback geven en kan snel schakelen wat erg prettig werken is. 

✮Lilian Rientjes✮

businessflow.nl 

VERLOSKUNDIGE DRUTENVerloskundigen

Bekijk nu de vernieuwde site van Verloskundige Druten en West Maas & Waal! Ook bij bedrijven waar moeilijk afspraken te maken zijn door de hectiek van het werk (en ja, je weet natuurlijk nooit wanneer iemand gaat bevallen ;-)), past Wolf zich prima aan en houdt rekening met deze hectiek. Bekijk zelf wat je van de site vindt.

verloskundigedruten.nl

WAALSPRONG VERLOSKUNDIGENVerloskundigen

Natasja heeft samen met ons een prachtige site gemaakt. Het was heel leuk en waardevol dat we veel samen hebben gezeten en nagedacht over wat passend is. Haar input, ijverigheid en geduld heeft ons een prachtige site opgeleverd, waar we heel blij mee zijn! Hij is mooi, gebruiksvriendelijk en straalt uit wat we wensen. En dat de fotografie ook door Natasja wordt verzorgd, maakt het heel prettig samenwerken. 

✮Marlies en Moon✮

waalsprongverloskundigen.nl 

HAVEKESAdvies & Verzekeringen

Het team van Havekes Advies & Verzekeringen wilde heel graag een website waarin zij zelf konden werken en welke goed vindbaar zou zijn op het internet. Daarnaast was het belangrijk om professionaliteit en vertrouwen uit te stralen. Vanuit deze gedachte hebben wij een frisse nieuwe website gemaakt. Geheel op maat en in samenwerking met andere organisaties welke voor hen formulieren op maat maken die zichtbaar moeten zijn op de website.

havekes.nl 

KOELTRANSPORT AALSMEERTransport

Wolf Creatives realiseerde een website voor KTA, waarin het frisse nieuwe uiterlijk, persoonlijke touch en praktische informatie centraal staan. Zo hebben we het kopje nieuwsberichten geïntroduceerd, waardoor de bezoeker meer wordt betrokken bij de organisatie. Uiteraard is de website zoals altijd volledig responsive gebouwd en daardoor goed zichtbaar op alle devices. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan gauw een kijkje!

koeltransportaalsmeer.nl

WIJS MET LETTERSBegeleiding Onderwijs

We zijn erg blij met onze nieuwe website mét webshop! Natasja heeft ons hierbij op een fijne manier ondersteund. In dit, voor ons toch wel ingewikkelde, proces nam ze alle tijd voor ons. De gemaakte to do lijstjes werden grondig en vlot afgewerkt en er was voldoende terugkoppeling van de stand van zaken. Nu de website online is hebben we van verschillende kanten hele positieve reacties gekregen! Natasja bedankt voor de fijne samenwerking!

✮Daniëlle en Christel✮

wijsmetletters.nl

IDEA ARCHITECTENArchitect

Ik ben heel blij met de nieuwe site die Natasja voor ons heeft gemaakt. Het proces ernaar toe was boeiend en inspirerend. Vooral het heen en weer sparren over hoe de site eruit moest komen te zien qua design en functionaliteit was enerverend! 

✮Suzanne Mulder✮

ideaarchitecten.nl  

HEXTRA BEGELEIDINGBegeleidingstrajecten op maat

De dames van Hextra Begeleiding kwamen bij mij voor een frisse nieuwe huisstijl met dito website. De oude voldeed niet meer en gaf hen niet het gevoel van herkenbaarheid. Door verder vragen te stellen, samen te brainstormen zijn we uitgekomen bij dit resultaat. Een huisstijl en website waar iedereen weer gelukkig van wordt!

hextrabegeleiding.nl

KRULLEN ATELIERKrullenkapper

Natasja kan intunen op de ander, ze is scherp met teksten en scherp van geest.

✮Angelique✮

krullenatelier.nl

KOELTRANSTransport

Voor deze website heeft Wolf Creatives het webdesign en de portretfotografie verzorgd. Dit naar volle tevredenheid van de klant. Wanneer er nieuwe foto’s en/ of nieuwsberichten nodig zijn, dan wordt het geheel op locatie besproken. Eventuele bijpassende foto’s en teksten worden dan ook gelijk bij de klant gemaakt. Binnen een week is de site weer aangepast en up-to-date.

koeltrans.nl 

HTI WIJCHENMeerdere sites

Onder de HTI Groep hangen verschillende sites, die allemaal door Wolf Creatives zijn gemaakt. Wij denken mee, vullen aan en trekken de kar wat betreft de website, fotografie en teksten!

htiwijchen.nl 

2 SPRAAKLogopedie en dyslexie experts

Natasja heeft voor ons een mooie website gebouwd, die goed past bij onze praktijk en huisstijl. Ze heeft goede tips gegeven omtrent de inhoud en vormgeving van de website. We zijn tevreden over de persoonlijke manier waarop het proces verlopen is en natuurlijk op het resultaat.

✮Christel en José✮

2-spraak.nl

ZULLEN WIJ SAMEN EEN GEWELDIGE WEBSITE BOUWEN?

Ben je een startende ondernemer of zzp’er? Of sluit je huidige website niet meer aan bij je bedrijfsvoering? Een mooie en vooral functionele website is essentieel om klanten aan te trekken en je bedrijf online te laten groeien. Voordat je een website laat maken, is het belangrijk om te weten wat je precies wilt. Pas wanneer je je klanten en toekomstige bezoekers goed kent en een duidelijk doel voor ogen hebt, zal je website echt effectief voor je gaan werken.

Samen met jou kan ik een krachtige website ontwikkelen. Uiteraard zorg ik ervoor dat de websites altijd responsive zijn, zodat ze op alle apparaten goed worden weergegeven. Ik kan jouw huisstijl integreren in de website of samen met jou een nieuwe huisstijl ontwikkelen, zodat de website aansluit bij jouw identiteit.

Omdat elke ondernemer verschillende wensen en behoeften heeft, maak ik altijd een prijs op maat. Voordat we aan de slag gaan, zullen we een gesprek voeren om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast stuur ik je een interview per e-mail, zodat we goed voorbereid het gesprek kunnen ingaan en een duidelijk overzicht hebben.

Een website laten maken: dit kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat

 • Een mooi webdesign dat bij jou en jouw bedrijf past en waarmee je klanten aantrekt
 • Een gebruiksvriendelijke lay-out
 • Een fantastische online presentatie, een visitekaartje wat voor je werkt
 • Online zichtbaar met je website, advies over bloggen en social media

Aanbod naast het maken van een website

 • Advies over branding
 • Integreren van je huisstijl en/of het maken van een huisstijl
 • Photoshoot naar wens en het integreren van de foto’s
 • Gratis advies over SEO, bloggen en de basics
 • Uitleg over jouw website, zodat je zelf je website kunt aanpassen
 • Nieuwsbrief integratie (AVG proof!)
 • Google (Koppelen met website) uitleg
 • Tips & Tricks om online/offline zichtbaar te worden en te blijven

Ruim 13 jaar heb ik het voorrecht om bedrijven te begeleiden bij het opzetten van websites en het ontwerpen van zowel online & offline presentaties. Denk hierbij aan het creëren van een unieke huisstijl en het maken flyers, posters, facturen, visitekaartjes en meer.
Wil je eerst brainstormen om te bespreken wat je precies nodig hebt om je bedrijf te starten, of als je wijzigingen wilt aanbrengen in je huidige bedrijfsvoering, sta ik graag voor je klaar. Ik geloof in het belang van een goede strategie en een doordacht ontwerp om jouw bedrijf succesvol te laten groeien.
Neem gerust telefonisch contact met mij op of stuur een e-mail, zodat we een afspraak kunnen maken om jouw wensen en vragen te bespreken. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Laten we kennis maken