Lifestyle shoot

Lifestyle fotografie, wat houdt dat nu precies in?

Met lifestyle fotografie wordt de focus gelegd op momenten uit jullie leven. We gaan dus niet tot in detail stylen of regiseren maar we zoeken juist naar puur en ongedwongen.

De focus ligt veel meer op storytelling dan 1 of 2 hele mooie foto’s. Het gaat veel meer om het verhaal van jullie gezin en wat maakt jullie gezin op een dag mee? Wat maakt jullie zo bijzonder, wat delen jullie met elkaar. Bij lifestyle fotografie wordt er daarom heel veel gekeken naar interactie met elkaar en het vastleggen van deze emoties. Een nieuwsgierige blik of juist wat verlegen, fotografie op z’n puurst wil ik het ook wel noemen.
Vaak gebruik ik om de puurheid te benadrukken zwart/wit foto’s, maar in overleg is uitaard veel mogelijk.

DETAILS, STYLING EN SFEER

Om een mooi verhaal te kunnen vertellen stuur ik minimaal aan in jullie dagpatroon. Heel af en toe zal ik qua acties sturing geven, maar te allen tijde gaat het om de puurheid en zal ik niet sturen in emoties. Het verhaal is namelijk jullie verhaal en dit is groter en omvat meer dan alleen maar mooie plaatjes. Daarbij is de omgeving waarin jullie je bevinden en de details welke hier aanwezig zijn van groot belang. Tijdens een lifestyle reportage bij jullie thuis kijk ik bijvoorbeeld naar mooie accessoires in jullie huis en leg ik ook delen van de omgeving vast. Of als we juist foto’s maken op locatie wil je graag laten zien wat voor weer het is die dag, in welk seizoen zijn de foto’s gemaakt. Op deze krijg je een compleet beeld van hoe het leven is, maar vooral voor later om terug te denken hoe het leven was!

Wil jij ook een lifestyle photoshoot boeken? Neem dan contact met mij op!

Lifestyle shoot boeken