Workshop Kinderfotografie

Kinderfotografie is mijn grote passie. Ongedwongen en spontane fotografie staat dan ook voorop in mijn werk. Hier komt wel wat bij kijken…
KIJK HIER VERDER VOOR NIEUWE DATA
Hoe ga je met kinderen om en hoe laat je ze als zichzelf op de foto zetten?

Als eerste moet een kindje goed op zijn of haar gemak zijn. Een kind laat zich niet dwingen en zal op een speelse manier moeten worden benaderd. De meeste kinderen vinden het geweldig om op de foto te gaan, maar voor sommige is het ook best wel heel spannend. Lopen door de vrije natuur en van daaruit spontane foto’s maken is voor die kinderen het meest ideaal.

bloemen kindjeWil jij ook wel eens in een groepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen samen met mij op pad? Wil jij ook tips & trucs mee krijgen zonder eerst hele theorie door te worstelen?

Tijdens mijn workshops gaat het erom dat jij zelf aan de slag gaat. Fotograferen leer je door te doen! De theorie leg ik je uit tijdens praktijk oefeningen, zodat je begrijpt waar je op dat moment op moet letten.

Tips & trucs geef ik in de Workshop Kinderfotografie. Maar daarbij komt het stuk theorie over diafragma, sluitertijden en iso waarden ook uitgebreid aan bod. Natuurlijk daglicht en fotograferen op locatie staan hierbij centraal.

Je mag voor de workshop foto’s opsturen waarover je wat feedback zou willen ontvangen tijdens de workshop. Aan de hand van voorbeeldfoto’s wordt uitleg gegeven waarom deze zo zijn gemaakt, hoe je omgaat met het licht, wat zijn goede locaties, compositie van een foto, etc.

Data:
2019 ben ik volgeboekt met privé workshops…

Wil je met een paar vriendinnen een workshop plannen? Mail mij dan!

Prijs: € 95,- p.p.
Niveau: Voor de beginnende (hobby) fotograaf.
Tijd: 10.00 uur – 14.00 uur (lunch inbegrepen)

Aanmelden kan via info@wolffoto.nl. Zet in de mail voor welke workshop jij je op wilt geven, samen met je naam, adres en telefoonnummer. Je krijgt van mij dan een bevestigingsmail. Er zal één kindje mee gaan als model. Tegen die tijd kijken we even welk kindje mee zou willen en qua leeftijd het meest geschikt is.

Alle data zijn onder voorbehoud, wanneer de workshop genoeg deelnemers heeft (minimaal 4) gaat de workshop door. Bij regen wordt de workshop naar een andere datum verzet aangezien we op een buitenlocatie gaan fotograferen.