Verloskundig centrum Nijmegen

Een nieuwe website voor Verloskundig centrum Nijmegen

Het is heerlijk om de dag te beginnen met deze mooie recensie, genieten jullie mee? Het Verloskundig Centrum Nijmegen was toe aan vernieuwing van de bestaande website.

“Na uitbreiding van verschillende onderzoeken, bredere zorg voor vrouwen incl. een stukje commerciële zorg, zochten we een website die dit goed zou kunnen uitstralen. Je begreep erg goed wat onze wensen waren en wist dit goed te vertalen naar de site. Met jouw grafische inbreng, fotografie, verfrissing en ontwerp van logo’s werd het een mooi geheel. Gedurende het proces kwamen er nieuwe ideeën waar bij jou altijd ruimte voor is, dat is heel erg fijn! We hebben nu een site die vrouwen en partners aanspreekt. Een site die aansluit bij de kwaliteit die geleverd wordt in het centrum. Heel erg bedankt voor jouw creative inbreng en de zeer prettige samenwerking!”

Een frisse nieuwe website

Wolf Creatives realiseerde voor Verloskundig centrum Nijmegen een geheel nieuwe website, welke voldoet aan de huidige tijd. Vandaar dat de oude huisstijl ook gelijk werd aangepakt en vernieuwd. Bij het herbouwen van een website kijkt Wolf altijd samen met de klant waar hij/zij tegen aan loopt en wat de wensen voor de komende 10 jaar zijn. Uiteraard is de website zoals altijd volledig responsive gebouwd en daardoor goed zichtbaar op alle devices. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan gauw een kijkje!

Verloskundigcentrumnijmegen.nl

Nieuwe uitstraling

Een nieuwe uitstraling kan een goede keuze zijn voor een nieuwe bedrijfsvoering, maar in sommige gevallen kan het zijn dat een logo zo ontzettend bekend is, dat het niet verstandig is om deze in zijn geheel te wijzigen. In het geval van VCN was het erg belangrijk om de herkenbaarheid te behouden. Door het verfrissen van het logo kon Wolf Creatives de huisstijl aanpakken en doorvoeren in de website, waardoor alles is z’n geheel weer modern en up-to-date is.

Een frisse en moderne update is wat wij veelal meenemen in het ontwerpen van een website. Wil je ook een logo update, of complete restyle? We geven graag advies op maat.

MEER WEBDESIGN