Kaarten

Voor een origineel geboorte-, huwelijks-, verjaardags- of kerstkaart kun je bij mij terecht. Of wellicht past een mooie kaart met pakkende tekst bij jouw bedrijfsuiting?

Ik hou ervan! Leuke kaarten met een mooie boodschap…

Samen een kaart ontwikkelen… Aan de hand van jouw/jullie wensen maak ik een voorlopig ontwerp. Dit ontwerp stuur ik per mail. Wanneer het helemaal naar wens is, dan ontvang je eerst nog een proefdruk. Deze proefdruk krijg je eenmalig gratis. Is deze ook naar wens? Dan verstuur ik het ontwerp naar de drukker. In principe zijn de kaarten de volgende dag al bij mij af te halen. Bezorgen in Elst is kosteloos, dus ik kan ze ook bij jou thuis afleveren.

Ik hou ervan! Leuke kaarten met een mooie boodschap… Daarom maak ik kaarten met pakkende teksten. Erg leuk om te versturen naar een lieve vriend of vriendin, of om iemand te feliciteren met een heugelijk feit! Je kunt hierbij een keus maken uit mijn eigen gemaakte ontwerpen en/ of een door jou gegeven idee welke ik dan voor je uitwerk en laat drukken. Een aantal kaarten zijn ontworpen door Wolf en zijn te bestellen via Zus&Zaak webshop!