Maatregelen Coronavirus

Update tot en met 19 januari 2021; aangepaste werktijden…

UPDATE 14 december

(WEB)DESIGN

Gesprekken en bijeenkomsten kunnen online worden ingepland of op locatie. Neem hierover contact met mij op.

FOTOGRAFIE

Alle shoots en workshops zijn helaas tot 19 januari 2021 uitgesteld.

UPDATE 31 MAART

In verband met de nieuwe maatregelen vanuit het kabinet, zijn de particuliere photoshoots en workshops tot en met de meivakantie uitgesteld. Opdrachten welke ik vanuit huis kan uitvoeren gaan onverminderd door. Via de mail ben ik het beste te bereiken.

Stay safe!

UPDATE 25 MAART

Een paar weken geleden leek alles nog vrij onbezorgd. Ja, we hoorden wel over het coronavirus, maar dit virus leek nog ver weg en dus maakten we ons niet al teveel zorgen.

Nu is alles anders… Net zoals veel moeders ben ik ineens mijn tijd aan het verdelen tussen mijn eigen werk en het schoolwerk van mijn kinderen. Er zijn ineens zorgen over of we wel gezond blijven, hoe gaat het met mijn ouders, hoe gaat het nu verder met mijn eigen werk? Nou, ik kan je vertellen, dit alles gaat met vallen en opstaan. Mijn werk bestond de afgelopen weken vooral uit het plaatsen van berichten over het coronavirus en het begeleiden van mijn kinderen. En helaas ontkwam ook ik er niet aan dat bestaande afspraken en intake gesprekken werden afgezegd.

Jezelf opnieuw uitvinden, je flexibel opstellen, allemaal woorden die langs komen en die zo ontzettend waar zijn. We zitten veelal in hetzelfde schuitje en herkennen de situaties. We zijn nu allang blij dat/als we gezond zijn en vooral houden we onze ouders veilig, die heb ik helaas al weken niet gezien… Momenteel speelt ons leven zich binnenshuis af (met reisjes door onze tuin ;-)) en met enkele noodzakelijke uitstapjes.

Maar we vinden weer een nieuwe weg, starten op met nieuwe communicatiemiddelen en gaan door! Bestaande relaties weten me te vinden, nieuwe relaties zijn welkom. In overleg werk ik opdrachten verder uit, net als voorheen. Via mail ben ik momenteel het beste te bereiken. Alleen de ‘kruk’ blijft voorlopig leeg, er worden tot 6 april geen shoots ingepland. En na 6 april, hierbij wacht ik de verdere maatregelen van het kabinet af.

Blijf gezond allemaal! lieve groet, Natasja.

UPDATE 18 MAART

Alle photoshoots komen tot 6 april te vervallen.

Ik wens mijn relaties in ieder geval sterkte en veel gezondheid toe de aankomende tijd!

UPDATE 16 MAART

Vooralsnog kunnen de buitenshoots gewoon doorgang vinden. Bij een buitenshoot kunnen we voldoende afstand tot elkaar bewaren om mooie foto’s te maken.

Uiteraard hou ik rekening met de volgende zaken:
* Handen en materiaal is op voorhand gedesinfecteerd;
* Ik zal niet de hand schudden;
* Ik neem geen contant geld aan, de factuur volgt achteraf;
* Zoals gezegd hou ik afstand.

Richtlijnen betreffende het coronavirus

Daarbij houden we de algemene richtlijnen aan welke via het RIVM zijn na te lezen. Ik ga ervan uit dat een ieder deze richtlijnen opvolgt.

Ik wil mijn afspraak verzetten