Win een Fotoshoot!

5 Year Anniversary – wie jarig is trakteert!

UPDATE – FOTO’S VAN DE WINAARS

Wauw, Jane, wat een leuke dochter en nichtjes heb jij. De shoot heeft inmiddels plaats gevonden en twee van de vele foto’s mocht ik plaatsen. Klik op de foto’s voor een grotere weergave.


Bedankt allemaal voor het mee doen aan de actie. Jullie reacties waren allemaal geweldig leuk en daarom was het voor mij moeilijk kiezen. In zo’n geval laat je het lot beslissen en dat is precies wat ik heb gedaan! Het lot en dus degene die heeft  gewonnen is……

Jane, jij mag contact met mij opnemen, dan krijg je een cadeaubon waar jij jouw nichtjes blij mee kan maken. Bedankt allen voor het ‘liken’ van mijn pagina! Ik hoop dat jullie me blijven volgen en zo op de hoogte willen blijven van alles wat Wolf Fotografie doet. En wie weet ben jij een volgende keer wel de winnaar! Fijne avond en Liefs, Natasja.