Webdesign FijnheerConnect

Een website voor FijnheerConnect Amsterdam

Een professionele uitstraling is belangrijk voor je bedrijfsvoering, maar net zo belangrijk is het om toegankelijk te blijven. In het geval van FijnheerConnect was dit beiden prioriteit.

“Natasja is een vakvrouw, ze kan daarnaast heel goed luisteren en met je meedenken. Zij kent het creatieve proces, maar weet elke keer aan te sluiten bij het denkproces van de klant. Tegelijkertijd houdt ze de regie en structuur .. superblij mee .. En tot slot; op de momenten dat ik ergens om vroeg kreeg ik altijd zeer snel antwoord. Top dienstverlening! “

Een professionele en toegankelijke website

Wolf Creatives realiseerde voor FijnheerConnect een logo, huisstijl en een website. De opdracht voor het maken van het logo had als speerpunten fris en professioneel. Vandaar uit konden we de huisstijl verder tot uiting brengen in het webdesign. Het volgende vindt Ingrid een sterk punt; Natasja is laagdrempelig, denkt mee, komt met voorstellen, anticipeert maar blijft regie houden en de structuur. Zij kent het proces als geen ander, maar weet aan te sluiten bij fase van klant . Uiteraard is de website zoals altijd volledig responsive gebouwd en daardoor goed zichtbaar op alle devices. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan gauw een kijkje!

fijnheerconnect.nl

Professionele uitstraling

Een professionele uitstraling is belangrijk voor je bedrijfsvoering, maar net zo belangrijk is het om toegankelijk te blijven. In het geval van FijnheerConnect was dit beiden erg belangrijk. Vooral ook om de persoonlijkheid van Ingrid Fijnheer online goed over te kunnen brengen. Door het ontwerp van het logo strak, maar toch speels te maken kon Wolf Creatives deze mooi doorvoeren in de website, waardoor alles steeds meer op z’n plek viel.

Wil je ook een mooi logo? Of compleet nieuwe website? We geven graag advies op maat.

MEER WEBDESIGN

TESTIMONIALS