Wolf Creatives biedt diverse diensten die tegelijkertijd samen een sterk concept neerzetten

Een website voor HONDSGEWOON! te Elst

Imelda was toe aan een website waarin ze kan laten zien wie zij is en wat zij op het gebied van coaching te bieden heeft. Lees hier verder over de samenwerking en haar recensie over Wolf Creatives.

“Ik heb de samenwerking met Natasja als heel prettig ervaren. Zij luisterde goed naar mijn verhaal en wat ik met Hondsgewoon! wil uitdragen. In het proces van wording kon ik mijn wensen telkens met haar bespreken. Zij zette deze af tegen de technische mogelijkheden van webdesign en optimale vindbaarheid op het web. Zij hield mij op een rustige en geduldige wijze een spiegel voor die ik nodig had om te blijven focussen op het eindresultaat. En op dit resultaat ben ik trots. Dank je wel Natasja!”

Wolf Creatives biedt diverse diensten die los van elkaar kunnen worden afgenomen en die tegelijkertijd samen een sterk concept neerzet wat elkaar mooi aanvult.

Een moderne website

De samenwerking met Imelda was een mooi proces waarin vertrouwen de boventoon voerde. Door vaak samen te sparren over het uiterlijk van de website en de functionaliteit hiervan, zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Wolf Creatives realiseerde voor Imelde Hugens van Hondsgewoon! een prikkelende website, welke voldoet aan de huidige tijd. Uiteraard is de website zoals altijd volledig responsive gebouwd en daardoor goed zichtbaar op alle devices. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan gauw een kijkje!

  hondsgewoon.nl

MEER WEBDESIGN