Is jouw website klaar voor de Google update?

Sinds de komst van de smartphones en tablets (welke niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks patroon) was het de afgelopen jaren al belangrijk om je website zo te ontwerpen dat deze ook goed zichtbaar zou zijn op deze apparaten.

Werkte je bijvoorbeeld nog met flash? Dan was dit niet zichtbaar op mobiel en tablet. Het gebruik van mobiele apparaten blijft groeien en tabletgebruikers hebben heel andere behoeftes dan desktopgebruikers. Wolf Creatives werkt al langere tijd niet meer met flash om te voorkomen dat bepaalde zaken niet zichtbaar zouden zijn en ook zijn de websites welke tegenwoordig worden ontworpen voorzien van responsive webdesign. Helemaal up-to-date en dus goed vindbaar voor Google.

Vanaf 21 april wordt het nog belangrijker om je website up-to-date te maken, want… vanaf dan vindt een zeer ingrijpende verandering plaats wat betreft de vindbaarheid op google.

Niet-mobielvriendelijke websites komen namelijk vanaf die datum lager in ‘ranking’ wat betreft de zoekresultaten.

Wil je eens kijken of jouw website geschikt is voor smartphones en tablets? Ben je zelf daartoe niet in staat? Of wil je gewoon wat meer informatie hierover? Neem dan contact met mij op om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak